torstai 1. joulukuuta 2016

Lähihoitaja opiskelijan kotitehtävät.


Niinkuin kuvasta näkyy täällä on tehty koulutehtäviä näppäimistö sauhuten! Ja minä kun olen luonteeltani sellainen että kun aloitan jonkun asian teen sen loppuun ja aloitan jo heti uuden. 
Hyvä kun syömään ehtii, ja sitten kello onkin jo kuusi illalla...huoh
Tein yhteensä 3h itsearviointia näyttöviikkoon liittyen. Tuli kyllä paljon tekstiä, siihen tekstin sisältöön sai kyllä käyttää mukavasti aikaa. Onneksi olin näyttöviikolla jo laittanut vähän ylös omia tekemisiä ja vähän sitä itsearviointiakin vapaamuotoisesti. Sitten vaan peilasin tutkintosuunnitelmaani ja kriteerejä siihen omaan itsearviointiin. 

Tänään pääsin tekemään kotitehtävänä työpaikkahakemuksen kuviteltuun lähihoitajan työpaikkaan ja cv lisäksi(mikä minulla jo olikin). Oli yllättävän helppoa!

Verenkiertoon liittyvän tehtävänkin sain tehtyä
 Mitä yleisiä virheitä verenpaineen mittauksessa tapahtuu? Miten ohjeistat asiakasta ennen kuin hän saapuu verenpainemittaukseen? Ei kauhean vaikeita kysymyksiä. Vielä!

Kotitehtävät on kyllä loppuenlopuksi kivoja. Varsinki silloin kun niitä ei kasaannu liikaa yhdellä kerralla.
Noissa tehtävissä mitä tein oli palautus jouluun mennessä. Mitä aikaisemmin sen parempi.Huomenna ajattelin aloittaa "ihmisen anatomian käsikirja" tehtävän. Siinä täytyy kertoa ihmisen elintoiminnoista ja elimistä kuvilla ja tekstillä. Tämäkin on sellainen tehtävä mikä viimetipassa on aikamoinen projekti. 

 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti