perjantai 23. joulukuuta 2016

Helsingin hehkutusta kera tuikkukippojen

Viimeviikonloppuna avopuolisoni oli Lontoossa ja minä vietin kaksia synttäreitä Helsingissä. Koirat pääsivät mummolaan yökylään(lue, äitini luokse) 

Yleensä kun lähdemme johonkin yökylään menemme yhdessä, mutta tälläkertaa lähdin yksin. Laukkuja oli yhteensä 4 ja kaksi koiraa talutusnarussa siihen päälle.
Se että saa puskettua itsensä ovesta ulos nämä kaikki käsissään ja hilattua itsensä käytävän portaat alas ja 30m autolle vaatii aikamoista tahdon lujuutta. Olisin tietenkin voinut viedä yksikerrallaan, mutta en jaksa käyttää hirveesti aikaa siihen.

Meillä oli kerran sellaiset naapurit jotka lähtivät joka viikonloppu reissuun ja mies kantoi aina tavarat autoon kassi kerrallaan.
Meillä toimitaan niin että autamme toisiamme tarpeen mukaan. Yhtä työtehtävää ei ole sidottu yhdelle ihmiselle.
Tosin renkaiden vaihto nyt luonnistuu paremmin tuolta paremmalta puoliskolta. Voin ihan hyvin olla vaikka pölykapselivastaavana tai seuraneitinä.

Täytyy vielä sanoa että yllätyn joka kerta miten mukava paikka Helsinki on. Heti aamusta postinjakaja tervehti monen metrin päästä, autoilijat antavat tietä suojatiellä(!?) tosin se on kyllä etelässä yleisempää kuin pohjoisempana(Lue, Uusimaa ja Päijät-häme). Kaupan kassat ovat iloisia ja ystävällisiä. Siellä ilo ja onni näkyy oikeasti ihmisistä.
Betonityö villitys jatkuu. Tein tuliaisiksi kahdelle ihmiselle lähes samanlaiset mutta eri korkuiset tuikkukipot. Noi helmet revin pois ja maalasin sen reunan mustalla, tuli mielestäni paremman näköinen.
 x2


Tämä kippo lähtee isälleni joululahjaksiEi kommentteja:

Lähetä kommentti