lauantai 19. marraskuuta 2016

Teemana Joulu


Me käytiin tänään joulunavauksessa, ja nähtiin kaupungin hienot jouluvalot, joulukuusi ja tietenkin itse joulupukki.
 Lapsiperheitä oli paljon liikenteessä, enemmänkin olisi voinut olla. Kaupungilla joulua fiilistellessä tuli itsellekkin halu koristella oma asunto jouluisaksi.
Siitä se sitten lähti...

Muutamat joulukortit ehdin jo ostaa kauppareissulla. En tosin ajatellut niitä ihan vielä lähettää vaikka aika ajoissa olenkin liikenteessä.Kotiin päästyä kävin hakemassa varastosta joulukassin ja löysin joulupallot mitkä oli viimevuonna meidän joulukuusessa. 
Tänä vuonna ei ajateltu joulukuusta laittaa joten kokeilin miltä joulupallot näyttäisi sisustustikkaissa. Ihan jees..yritys hyvä kymppi, mutta ei sopinut meidän sisustukseen.
 Punainen väri hyökkäsi jokakerta silmille ja rupesi suorastaan ahdistamaan. En ole ikinä erityisesti pitänyt punaisesta varsinkaan sisustuksessa. Punaista joulua meille ei tule ja nuo punaiset joulupallot menikin samantien takaisin sinne mistä tulikin.
Perinteinen kynttelikkö löytyy, ja sekin ihanan valkoinen.

    Yksi joulupallo sai luvan jäädä kultaisen värinsä ansiosta.😁
               Ihana sydän ikkunavalo pääsi tänävuonna roikkumaan olohuoneen peilin kulmaan.

Päätin kumminkin vähän lipsua. Vaikka punainen ei sovikkaan mun sisustustyyliin, laitoin pari perinteistä tonttua ja pehmo sydämen koristamaan valkoista seinäkoristetta.
Kaapista löytyy myös punainen kaitaliina mikä menee pöydälle ehdottomasti vasta jouluviikolla.
Aika söpöö, mut saa välillä ollakki.😍Ei kommentteja:

Lähetä kommentti