tiistai 15. marraskuuta 2016

Isänpäivän kahvimaratooni ja pieni siivu koulua.

Viimeviikonloppu meni mukavasti sukuloidessa. Kävimme oman isäni ja avopuolisoni isän luona, joten kahvia tuli juotua muutama kuppi.


Vanhempieni luona tein koko perheelle ruokaa.
Sillähetkellä oli 5 perheenjäsentä paikalla kun normaalisti niitä olisi vielä kaksi lasta lisää ja heidän puolisonsa tietty.
Perheen miehet päätti käydä kaupassa ja osti kaksi 700g jauhelihaa ja kolme purkkia kermaa(=pippuri, kolmesipulia, juusto) ja tietenkin kilon spagettia. Minähän otin emännän elkein suurimman paistinpannun mitä talosta löytyi ja rupesin paistamaan jauhelihoja.


Täytyy tähän väliin kyllä sanoa etten ole eläessäni paistanut tuollaista määrää jauhelihaa, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Jauhelihojen siinä paistuessa laitoin koko kilon spagetteja porisemaan ja voin vaan kuvitella että he syö vielä tänäkin päivänä niitä spagetteja siellä. Tuli kyllä hyvä kastike loppuenlopuksi vaikka itse sanonkin ja oli kivaa tehdä ruokaa tärkeille ihmisille. Meillä on hyvin tiivis perhe vaikka minä ja siskoni olemmekin jo muuttaneet omillemme. Kaikesta huolimatta yhteydenpito on lähestulkoot joka viikkoista. 

Lopuksi vähän koulujuttuja. Mulla alkoi paljon puhuttu hoito ja huolenpito jakso viime viikolla. Toi on kuulemma se jakso missä erottuu ns. jyvät akanoista ja en kyllä yhtään ihmettelekkään. Toisiin pistäminen ja kakkavaippojen vaihto vaatii kyllä tiettyä luonnetta.
Siihen liittyen tänään oli Aseptiikan koe ja se meni omasta mielestäni oikein hyvin! Koulu on tällähetkellä mun päätyö, joten tästä aiheesta saattaa tulla joitakin kirjoituksia.
Tutkintotilaisuussuunnitelmakin tuli opettajalta tänään takaisin ja sain täydentää sitä muutamalla jutulla. Se on siis aivan normaalia että ensimmäiseen suunnitelmaan halutaan lisätietoja, ja sainkin ne tuossa äsken tehtyä. Ensiviikkolla on tutkintotilaisuusviikko ja olen sen viikon päiväkodissa missä olin muutama viikko sitten harjoittelemassa. Onneksi kohdalleni osui mukava paikka mistä sain vain kehuja harjoittelujaksolla.
Koulun käynti on kyllä ihan mukavaa, mutta on se mukavaa tulla omaan kotiinki.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti