sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Moi!

Nimeni on Jenna ja olen 27-vuotias nainen.
Asun avopuolisoni kanssa järven rannalla ihanassa pikkukodissa, perheeseeni kuuluu myös kaksi kääpiöpinseriä jotka tuovat iloa meidän arkeen.
Oman blogini perustamisessa on ajatuksena omien mielipiteiden ja asioiden jakaminen muille. Mielestäni itseään täytyy kehittää jotta oppisi uutta ja pärjäisi tulevaisuudessa. Mikään ei ole kamalampaa kuin jumittua paikoilleen.
En ole kovin hyvä kirjoittaja, enkä osaa toimia tietokoneiden kanssa kovinkaan hyvin. Mutta otan tämän mielenkiintoisena projektina vastaan.
 Olen ihmistyyppinä sellainen joka innostuu lähestulkoot kaikesta uudesta, olen tiedonhaluinen ja haluan ymmärtää paljon asioita ja oppia uutta. Jos minulta kysytään että "Mennäänkö...?" vastaukseni on ehdottomasti että KYLLÄ mennään vaan!
Kiinnostuksen kohteena on kokonaisvaltaisesti elämä ja siihen liittyvät asiat.
Oman elämäni mielenkiinnon kohteita ovat tällähetkellä mm. opiskelu, oma perhe, omat koirani, liikunta, terveys, oma koti, luonto ja ihmiset. Myös viherkasvit ja kukat ovat lähellä sydäntäni. Tykkään haalia erilaisia viherkasveja kotiini ja hoitaa niitä niin kauan kunnes ne kuolevat. Edelliseltä ammatiltani olen kukkakauppapuolen puutarhuri ja niitä töitä olen tehnyt viisi vuotta, joten kukkaistyttö tekstejäkin on tiedossa. Näistä aiheista ja monista muista tulen kertomaan teille tulevaisuudessa postauksissani.
Toivotan teidät tervetulleeksi Elämän kyytiin! Julistan matkan alkaneeksi!
2 kommenttia: